Open Source VoIP -Workshop

Teknologjia Voip

Workshop rreth teknologjisë VoIP duke trajturar protokollet SIP ,IAX2, H.323 si dhe duke prezantuar open source software për t’i përdorur në ambjentet shtëpiake, biznesi me vetitë e kërkuara si : Konferenca Audio/Video, Dërgesa Zanore , Integrim me Librin… Më tepër