Wiki Loves Monuments 2016

Në shtator dhe tetor mbahet gara e fotografisë Wiki Loves Monuments Shqipëri Edhe këtë vit, për të tretën herë me radhë, do të mbahet gara e fotografisë Wiki Loves Monuments në Shqipëri nga 15 shtator – 15 tetor 2016… Më tepër

Vazhdon promovimi i Wiki Loves Monuments 2015 në media dhe rrjete sociale

Vazhdon konkursi i fotografisë për monumentet e kulturës. Tashmë jemi në periudhën e gjysmës së dytë të konkursit. Kemi vazhduar me promovimin  e tij në media e online. Jemi të entuziazmuar për interesin që keni treguar dhe për… Më tepër

Rifillon konkursi Wiki Loves Monuments 2015

Pas organizimit të parë gjatë vitit 2014 FLOSSK (Kosovë) dhe Open Labs (Shqipëri) riorganizojnë për herë të dytë rradhazi konkursin e fotografisë Wiki Loves Monuments Kosovë dhe Shqipëri. Wiki Loves Monuments është një konkurs fotografik ndërkombëtar i monumenteve,… Më tepër