WikiAkademia: prezantim i projektit dhe përkthim i platformës Wikimedia në shqip

Prezantim i projektit Wikimedia dhe përkthimi

Wikipedia është projekti më i famshëm dhe më i përdorshem i WikiMedia Foundation. Por ky sështë projekti i vetëm i WikiMedias. Janë dhe më shumë se 5 projekte të tjera si WikiCommons, WikiQuotes, WikiBooks, WikiVersity, etj që e… Më tepër