WordPress Café #3

Vazhdojnë takimet WordPress në Open Labs për të diskutuar për të rejat mbi WordPress, platformë open source për ndërtim website-esh dhe blogjesh. Niveli teknik i dijes në platformën WordPress nuk është i rëndësishëm. Merrni laptop me vete në… Më tepër

WordPress Kafe #1

Apasionantet e WordPress takohen në ambientet e Open Labs për të biseduar rreth projekteve të tyre të fundit, të rejat e platformës open source WordPress dhe (më e rëndesishme), që të njihen me njëri tjetrin. Ky takim do… Më tepër

WordPress 10th Anniversary at Open Labs

WordPress 10th Anniversary - Open Labs Albania

We are celebrating the 10th anniversary of the very first WordPress release in 2003!  WordPress is a free and open source blogging tool and a content management system (CMS) based on PHP and MySQL which runs on a… Më tepër

Free WordPress training at Open Labs v2.0

Wordpress at Open Labs ver 2.0

After the great feedback and participation we had for the first series of the WordPress training we are restarting the trainings from this Saturday 16.00 at Open Labs. Don’t forget to get a laptop with you, but if… Më tepër

Open Labs offers: free WordPress basics training

Wordpress_trainings_Open_Labs_Poster

WordPress is a free and open source blogging tool and a content management system (CMS) based on PHP and MySQL. It has many features including a plug-in architecture and a template system. WordPress is used by over 16.7%… Më tepër