Mozilla Academy 2015

Mozilla Academy është një seri aktivitetesh javore që organizohen në Shqipëri për herë të parë me qëllim prezantimin e iniciativave të Mozilla nga Mozillianë të cilët do ndajnë dijet e tyre me komunitetin dhe cdo të interesuar. Më… Më tepër

Document Freedom Day 2015

Document Freedom Day (#DFD2015) është një fushatë ndërkombëtare që synon liberalizimin e dokumentave nëpërmjet aktiviteteve të çdo përmase anëmbanë botës me 25 Mars 2015. Open Labs dhe këtë vit merr pjesë në aktivitetet duke organizuar një event DFD… Më tepër

Webmacademy në Open Labs

Takimi i parë me karakter puntorie (workshop) ku ju mund të mësoni programimin në web me platformen Webmaker fillimisht dhe duke shkuar në mësime pak më të avancuara në një fazë të dytë si serverside languages etj. Takohemi… Më tepër

LibreOffice workshops #1

The positive feedback from the first  LibreOffice workshop #0 focused on LibreOffice Impress gave us the needed energy to we move on with additional workshops focused on LibreOffice Writter and the creation of the Albanian localization team. We… Më tepër

LibreOffice workshop #0

Libreoffice workshop

LibreOffice is a free and open source office suite, developed by The Document Foundation. It was forked from OpenOffice.org in 2010. The LibreOffice suite comprises programs to do word processing, spreadsheets, slideshows, diagrams, maintain databases, and compose math… Më tepër

Celebrate 30 years of GNU project with this Emacs workshop

Edituesi Emacs

GNU is turning 30, and you’re invited to the festivities in Tirana, Albania. Join us at Open Labs hackerspace Tirana, on September 28 @ 15.00 to celebrate the GNU Project’s world-altering accomplishments with an open to all workshop… Më tepër

HTML Workshop part 1

Html workshop

Learn to create basic websites in HTML using HTML tags including HTML5 ones. Join us for this free and open to the public workshop hosted by Ndriçim Strazimiri. What: HTML basics workshop When: Saturday, August 3rd 2013 @… Më tepër

Audacity® Workshop at Open Labs

Audacity workshop at Open Labs

Audacity® is a free digital audio editor and recording application, available for Windows, Mac OS X, Linux and other operating systems. As of 10 October 2011, it was the 11th most popular download from SourceForge, with 76.5 million… Më tepër

Play with electronics with WeMakeIt Workshop

WeMakeIt Visual ID Box design

WeMakeIt is a microcontroller educational kit created with the overall goal of having fun. Beyond this, the aim is to get you comfortable using a wide range of electronic components through small, simple and easy circuits. The focus… Më tepër