Mësoni cdo gjë rreth Learnable.com

Learnable

Learnable është një platformë kursesh online që synon t’ju sjelli më pranë mësimet rreth teknologjive të web-it, mobile dhe dizajnit, nëpërmjet video tutorialeve të punuar më shumë kujdes.

Në takim do bëjmë një prezantim të shkurtër, si dhe disa dhurata virtuale në fund ( ebooks dhe llogari falas në Learnable)

Mos mungoni!

Kur: 23 Korrik ora 18:00
Ku: Open Labs – Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000 Tirana, Albania

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *