Mailing List

Mailing List

Anëtarët e Open Labs besojnë që bota do ishte më mirë në qoftë se çdo gjë është e decentralizuar dhe sa më transparente.

Ky është dhe shkaku që pothuajse të gjitha komunikimet e anëtarëve të komunitetit bëhen nëpërmjet mailing list.

Komuniteti i Open Labs së fundmi ka migruar nga Google Groups në një platformë të hapur si Discourse e cila përputhet me ideologjinë tonë dhe na ofron privatësi dhe më shumë liri e prakticitet. Ju mund të regjistroheni në linkun e mëposhtëm:
https://forum.openlabs.cc

Ju sugjerojmë që të na bashkoheni aty pasi Google Group i vjetër do të mbyllet së shpejti dhe gjithë komunikimi do të bëhet në forumin e ri.