Ubuntu User Days 2014

Ubuntu User Days Jan 2014 Open Labs

Ky takim u zhvillua në mbështetje të Ubuntu User Days: wiki.ubuntu.com/UserDays

Programi i takimit:
– Ku mund të gjejmë ndihmë për Ubuntu-në (Florian Tani)
– Si mund të përfshihemi në komunitetin Ubuntu (Florian Tani)
– Si të instalojmë programet me anë të komandave (Dashamir Hoxha)
– Si të konfigurojmë një firewall me anë të komandave (Dashamir Hoxha)
– Instalim i Ubuntu-së dhe i varianteve të saj (MintLinux, ElementerzOS, PearOS, etc.)

Vendodhja: TiranaEkspres gjendet përballë Parlamentit, te ndërtesa ku ndodhet edhe “Fryma e Re Demokratike”.

Ubuntu User Days Jan 2014 Open Labs
Ubuntu User Days Jan 2014 Open LabsUbuntu User Days Jan 2014 Open LabsUbuntu User Days Jan 2014 Open Labs

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *