Webmacademy në Open Labs

Takimi i parë me karakter puntorie (workshop) ku ju mund të mësoni programimin në web me platformen Webmaker fillimisht dhe duke shkuar në mësime pak më të avancuara në një fazë të dytë si serverside languages etj. Takohemi çdo të shtunë deri në fund të dhjetorit në 16.00 në ambientet e Open Labs.

Qëllimi: të mblidhemi dhe të mesojme sa më shumë nga njëri-tjetri për web-in e hapur.

Kur:

22 Nëntor 2014 | Ora 16:00

29 Nëntor 2014 | Ora 16:00

06 Dhjetor 2014 | Ora 16:00

13 Dhjetor 2014 | Ora 16:00

20 Dhjetor 2014 | Ora 16:00

Ku:  Open Labs – Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000 Tirana, Albania

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *