WikiAkademia dhe WikiMedia: lokalizim

Lokalizimi i wikipesia dhe wikiakademise

WikiAkademia Shqiptare vazhdon promovimin e projekteve si Wikipedia por përveç saj ajo po merret dhe me përkthimin e kësaj platforme në gjuhën shqipe.
Translatewiki.net është faqa zyrtare ku bëhen përkthimet e projekteve të ndryshem si WikiMedia dhe OpenStreetMap.
Proçedurat se si mund të përfshiheni në përkthim do të tregohen në workshopin e rradhës që organizohet në Open Labs.
Mos harroni laptopet 🙂

Kur: 09 Korrik 2014 Ora 19:00

Ku: Open Labs – Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000 Tirana, Albania

Update:

-Artikull nga Wikiakademia www.wikiakademia.openlabs.cc

-Foto nga eventi

Perkthimi i wikiakademise

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *