WikiAkademia

Wikiakademia ne Radio Travel

Sot më datë 27.01.2014 ishim të ftuar në Radio Travel ku biseduam për projektet aktuale të komunitetit duke u fokusuar në WikiAkademinë Shqiptare dhe Wikipedia. Vijon materiali në audio dhe disa foto.

Open Labs ne Radio Travel per WikiAkademine Open Labs ne Radio Travel per WikiAkademine Open Labs ne Radio Travel per WikiAkademine Open Labs ne Radio Travel per WikiAkademine

Open Labs ne Radio Travel per WikiAkademine

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *