WikiAkademia: prezantim i projektit dhe përkthim i platformës Wikimedia në shqip

Prezantim i projektit Wikimedia dhe përkthimi

Wikipedia është projekti më i famshëm dhe më i përdorshem i WikiMedia Foundation. Por ky sështë projekti i vetëm i WikiMedias. Janë dhe më shumë se 5 projekte të tjera si WikiCommons, WikiQuotes, WikiBooks, WikiVersity, etj që e bëjnë WikiMedian më gjithëpërfshirëse.

Më datë 21.06.2014 do mbahet një event rreth këtyre projekteve që janë pjesë e tourit të WikiAkdemise ku do të tregohet puna e bërë deri tani nga WikiAkademia dhe si mund të përfshihet gjithësecili nga ju ne eventet e ardhshme të saj.

Gjithashtu WikiAkademia po meret dhe me përkthimin e Plotformës së WikiMedias, për të interesuarit do shpjegohet dhe se si mund të përfshihen dhe në përkthim, kështu që laptopet do ishte mirë ti kishit me vete.

Shihemi mbas një jave e pak ditë.

Kur: 21 Qershor 2014. Ora: 16:00

Ku:  Open Labs – Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000 Tirana, Albania

Update:

Foto nga eventi

wiki8 wiki7 wiki6  wiki4 wiki2 Prezantim i projektit Wikimedia dhe përkthimi

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *