Etiketë: Fedora

Open Labs në Flock to Fedora 2017, ShBA

FLOCK 2017

Flock to Fedora është konferenca vjetore për kontribuesit në Fedora Project. Këtë vit konferenca u zhvillua nga data 29 gusht deri më 1 shtator në Cape Cod, në Hyannis, Massachusetts të Shteteve të Bashkuara. Për të dytin vit… Read More

Fedora

Projekti Fedora është një partneritet i anëtarëve të komunitetit të Softuerit-it të Lirë nga e gjithë bota. Projekti Fedora ndërton komunitete softuerike me kod të hapur dhe prodhon distributorin Linux të quajtur “Fedora.” Misioni i projektit të Fedora-s është të udhëheqë avancimin e softuerit të lirë dhe të hapur dhe të përmbajtjes si një komunitet bashkëpunues.