Etiketë: LibreOffice

Muaji i LibreOffice 2021

LibreOffice është një platformë programesh kompjuterike me burim të lirë dhe të hapur e krijuar nga The Document Foundation. Platforma LibreOffice përbëhet nga programe që ndihmojnë përdoruesit e programeve në fjalë të krijojnë dokumenta, prezantime kreative, diagrame, baza… Read More

LibreOffice

LibreOffice është një përpunues dokumentash lirë dhe i hapur, një projekt i ”The Document Foundation’. Është hapur nga OpenOffice.org në vitin 2010, i cili ishte një version me burim të hapur i StarOffice. LibreOffice përmban programe për përpunim teksti, krijimin dhe redaktimin e fletëtabelave, prezantimeve, diagrameve dhe vizatimeve, duke punuar me bazat e të dhënave, dhe kompozimin e formulave matematikore. Është në dispozicion në 110 gjuhë.