Etiketë: Mozilla

Mozilla

Mozilla është krijuesi i Firefox-it, shfletuesi i pavarur me burim të hapur. Si një organizatë jofitimprurëse, Mozilla siguron që interneti është një burim publik botëror, i hapur dhe i arritshëm për të gjithë. Një internet që me të vërtetë i vë njerëzit në fillim, ku individët mund të formësojnë përvojën e tyre dhe janë të fuqizuar, të sigurt dhe të pavarur.